Att vara en del
av Heléns-kulturen 


I kontrast till det kalla stålet står Helénarna. De som bearbetar, packar och tar hand om rören. De som bänder, bockar, kapar och trumlar. De som funderar, preciserar och utvecklar nya värdefulla lösningar. Vi gör detta med engagemang, nyfikenhet och en stor del kunskap, så att våra kunder kan känna sig trygga med oss som leverantör.

Jobba på Heléns

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Lediga jobb

JOBBA HOS OSS
Spontanansökan

Vi kanske inte har några lediga tjänster som du är intresserad av just nu, men du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan för matchning av framtida lediga tjänster i sex månader. 
LADDA UPP DIN SPONTANANSÖKAN