Att vara en del
av Heléns-kulturen 


I kontrast till det kalla stålet står Helénarna. De som bearbetar, packar och tar hand om rören. De som bänder, bockar, kapar och trumlar. De som funderar, preciserar och utvecklar nya värdefulla lösningar. Vi gör detta med engagemang, nyfikenhet och en stor del kunskap, så att våra kunder kan känna sig trygga med oss som leverantör.

Jobba på Heléns

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Lediga jobb

JOBBA HOS OSS
Spontanansökan

Vi kanske inte har några lediga tjänster som du är intresserad av just nu, men du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan för matchning av framtida lediga tjänster i sex månader. 
LADDA UPP DIN SPONTANANSÖKAN 

PRAKTISERA HOS OSS
Praktikplats

Vi tar gärna emot praktikanter! För att ansöka om praktik behöver du fylla i vår ansökan där det är viktigt att du anger under vilken tid du vill praktisera, vad du vill praktisera som samt dina kontaktuppgifter. Vid yrkespraktik/högskolepraktik vill vi även att du bifogar ditt CV och personliga brev. Vi går igenom intresseanmälningarna en gång i månaden.   
LADDA UPP DIN ANSÖKAN OM PRAKTIKPLATS 

Jag säljer rör och rörlösningar till Heléns industrikunder, i rollen som Account Manager, vilket är roligt, stimulerande och fartfyllt. Heléns är ett stort litet företag som är varmt och professionellt, med engagerade och omtänksamma kollegor. Det är en händelserik arbetsplats, där man arbetar med härliga kollegor och kunder både nationellt som internationellt.

Christian BergströmAccount Manager

Jag arbetar med personalfrågor, i rollen som HR Manager för Heléns-gruppen. Det som motiverar mig mest i mitt arbete är att få jobba med ämnen som påverkar våra duktiga medarbetare. De är hjälpsamma, kunniga och var och en av dem skapar en trevlig arbetsmiljö. Det bästa med Heléns är att vi tillsammans bygger en trygg miljö, där man har möjlighet att utmanas och utvecklas.

Linda HollinsHR Manager