Lokal närvaro, global räckvidd

Med närmre 300 medarbetare och närhet till våra nordiska kunder, är Heléns en smidig organisation, men vi har dessutom styrka och stabilitet från ett multinationellt moderbolag med 2 500 medarbetare. Sammantaget ger det oss verktyg att konstruera optimala och effektiva lösningar för alla våra kunder – lokalt eller globalt.

Van Leeuwen Pipe and Tube Group

Heléns är, sedan 2019, en del av Van Leeuwen Pipe and Tube Group – ett internationellt distributionsföretag som specialiserat sig på stålrör och rörapplikationer. Det familjeägda företaget grundades 1924, har sitt huvudkontor i Zwijndrecht, Nederländerna, och är verksamt i praktiskt taget alla industrisektorer. Med Heléns som representant på den skandinaviska marknaden, består koncernens nätverk av fler än fyrtio filialer lokaliserade över hela Europa samt Mellanöstern, Asien, Australien och Nordamerika.

Tillsammans är vi världens största stålrörsdistributör som erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter och mervärdestjänster – var du än befinner dig och när du än behöver dem.

0
0
0
0