Zistaplex - en produkt som trollar med tiden

”Tid är pengar” – det må vara en klyschig sägning, men inte desto mindre sann – tyvärr. För företag är detta ett faktum som präglar verksamheten på daglig basis.

I allt vi gör strävar vi efter effektiviseringar. Vi finslipar, kapar och filar varje del av våra arbetsprocesser, ifrågasätter och prövar varje leverantör, varje mellanhand, varje steg i kedjan. I allt vi gör väger vi kostnad mot tid och tid mot vinst, till exempel genom att mäta en produkts pris i förhållande till dess livslängd. För att konstatera det uppenbara; den dyraste av produkter kan ju ha en hållbarhet som gör att den i själva verket är det billigaste alternativet i slutändan. Som sagt – allt handlar om tid i förhållande till pengar.

Så – vad skulle du säga om vi hävdar att vi har en lösning som både förlänger och förkortar tiden? Det låter kanske oförenligt, men faktum är att vi erbjuder en produkt som i första stadiet låter dig spara tid genom att kapa leverantörskedjan med flera steg och som dessutom, med sitt effektiva korrosionsskydd, står emot tidens tand även i en krävande miljö. Förkortad ledtid och förlängd hållbarhet – jättebra kombination, inte sant?

Zistaplex är ett elförzinkat CrVI-fritt precisionsstålrör med organisk beläggning som skyddar mot korrosion, med goda formningsegenskaper som tillåter bearbetning utan att ytan förstörs.

Vill du veta mer om Zistaplex? KONTAKTA OSS →

Olofsdalsvägen 32
SE-302 41 Halmstad
+46 35 14 90 00
info@helens.se

Innehåll
Genvägar
Nyhetsmail

Anmäl dig till vårt nyhetsmail för information om prisändringar, produkter och andra företagsrelaterade nyheter.