Heléns sponsrar svenska boulelandslaget

Heléns affärsutvecklingschef Emil Nilsson har bokstavligen många bollar i luften. Förutom sitt ordinarie arbete med ansvar över Heléns affärsutveckling, är han även förbundskapten för svenska boulelandslaget.

- Det var ingen självklarhet för mig att ta mig an uppdraget som förbundskapten för Svenska Bouleförbundets seniorverksamhet. Jag är väldigt tacksam över att Heléns gett mig möjligheten och utrymmet att kombinera min yrkesroll med mitt stora fritidsintresse.

Han fortsätter:

- Sponsringen skapar möjligheter för boulelandslaget att utvecklas och jag är stolt över att jobba på ett bolag som Heléns, som sedan många år tillbaka stöttar idrottsverksamhet och föreningsliv, avslutar Emil Nilsson.


Intensivt mästerskapsår
2022 kommer bli ett intensivt mästerskapsår för svenska boulelandslaget. I maj arrangeras VM för damer och herrar i Danmark i singel, dubbel och mix. Ett 50-tal nationer kommer delta och allt TV-sänds samt streamas. Mästerskap som EM i olika klasser kommer avlösa varandra under året, för att slutligen krönas med herrarnas VM i trippel, som äger rum i Benin.

Heléns kommer givetvis rapportera återkommande kring resultat under året och önskar Emil och hans gäng stort lycka till!


Mästerskapskalender 2022

  • VM i Danmark: 12-15 maj
  • EM i Spanien: 3-5 juni
  • EM i Nederländerna: 13-17 juli
  • EM 23 i Spanien: 6-9 oktober
  • VM i Benin: 8-11 december


Följ Svenska Bouleförbundets verksamhet och tävlingar på Facebook-sidan SVENSK BOULE → 

 

 

Västergårdsvägen 16
SE-301 04 Halmstad
+46 35 14 90 00
info@helens.se

Innehåll
Genvägar
Nyhetsmail

Anmäl dig till vårt nyhetsmail för information om prisändringar, produkter och andra företagsrelaterade nyheter.