Heléns Processteam firar ett lyckosamt första år

Under hösten 2019 initierades en nysatsning inom processegmentet, vilket har genererat ett utökat produktsortiment, nya kunder och en rad spännande projekt.

Heléns är sedan många år en etablerad partner inom processindustrin, med fokus på rör och rördelar inom projektaffärer. I och med ägarbytet till holländska Van Leeuwen Pipe & Tube Group, vilka innehar en stark position som distributör till processindustrin, initierade Heléns en nysatsning inom segmentet. Roger Wahlberg, försäljningschef inom Heléns processegment, berättar:

-  När vi blev en del av Van Leeuwen-gruppen fick vi tillgång till ett bredare sortiment och ett än mer konkurrenskraftigt erbjudande till processindustrin, vad gäller såväl produkt-, som  logistik- och lagerlösningar. Nu börjar vi se effekterna av detta. Försäljningen har tagit fart ordentligt och vi har många spännande projekt som kickar igång under hösten.

Trots turbulens i omvärlden, som inte minst orsakats av Corona-pandemin, har det snart ettåriga processteamets ansträngningar stadigt skördat resultat. För att möta den ökade efterfrågan, har det dessutom stärkts upp med ytterligare kompetens.

- Vi är ett starkt team med erfarenhet inom olika nischer, vilket gör att vi har en förståelse för våra kunders behov och kapacitet att tillgodose dem, avslutar Roger Wahlberg.

Vill du veta mer om våra rörlösningar inom processindustrin och hur vi kan skräddarsy en lösning efter dina önskemål?
KONTAKTA OSS
 

Västergårdsvägen 16
SE-301 04 Halmstad
+46 35 14 90 00
info@helens.se

Innehåll
Genvägar
Nyhetsmail

Anmäl dig till vårt nyhetsmail för information om prisändringar, produkter och andra företagsrelaterade nyheter.