Nu är snart julen här!

I skrivande stund har kung Bore tagit ett rejält grepp över hela Sverige med fantastiska vinterdagar som inbjuder till promenader i sol och snötäckta landskap. Elljusdekorationerna är på plats och vi får väl hoppas att elpriserna inte skenar som de gjorde förra vintern.

Efter sommaren så har marknaden kylts ner, Sverige befinner sig i recession och vi noterar lägre aktivitet hos våra kunder. Glädjande är att Riksbanken lämnade styrräntan oförändrad vid senaste mötet och att inflationen är på väg i rätt riktning. Osäkerheten är dock stor med många geopolitiska konflikter som påverkar oss alla.

Hos oss på Heléns har det hänt mycket under 2023. Vi har precis färdigställt vårt projekt ”OneHalmstad”, som innebär att vi samlat lager, produktion och huvudkontor på ett ställe. Vi flyttade in i vårt nya huvudkontor den 1 december och den officiella invigningen gick av stapeln den 7 december. Under 2024 hoppas vi att många av er kunder vill komma och besöka oss för att se våra om- och nybyggda faciliteter.

2024 är en viktig milstolpe för våra ägare Van Leeuwen Pipe and Tube Group som firar 100 år. Det är en mäktig resa från det att entreprenören Piet Van Leeuwen startade ett enmansbolag i Zwinjdrecht, Nederländerna 1924, till att idag vara ett globalt företag med 2500 medarbetare, verksamma i 33 länder.

Jag tror aldrig att det varit så svårt att förutspå marknadsutvecklingen som inför 2024, men… så tänkte jag även inför 2023. Oavsett hur marknaden utvecklas så arbetar vi på Heléns för att skapa trygghet i leveranskedjan av stålrör och stångprodukter. Vi vill tacka er alla för ett gott samarbete under 2023 och ser fram emot att ta oss an 2024 års möjligheter och utmaningar.

Önskar er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!


Eva Täljegård
VD, Heléns Rör

Olofsdalsvägen 32
SE-302 41 Halmstad
+46 35 14 90 00
info@helens.se

Innehåll
Genvägar
Nyhetsmail

Anmäl dig till vårt nyhetsmail för information om prisändringar, produkter och andra företagsrelaterade nyheter.