Det blir jul i år också...

Det glada 20-talet lyser ännu med sin frånvaro och man får väl säga att starten inte riktigt var vad vi hoppats på. I en tid av stor osäkerhet där inget riktigt är sig likt så har vi trots allt, tillsammans med våra kunder och partners, lyckats parera svängningar och turbulens på ett bra sätt.

Gemensamt står vi nu starka och redo att möta 2021. Vi har anpassat vår verksamhet och aktivitet till gällande situation och dragit lärdomar som vi kan ta med oss framåt. Vi har blivit duktiga på att mötas digitalt, men jag är övertygad om att det personliga mötet kommer att vara viktigt även i framtiden. Låt oss hoppas att vi snart kan träffas och gemensamt diskutera nya affärer och lösningar.

Nu har Heléns varit del av Van Leeuwen Group i snart ett år och ser framtiden an med tillförsikt. Vi har under året fattat beslut om att bygga om och bygga ut vår anläggning i Halmstad – investeringar som ska öka såväl effektivitet som kapacitet. Projektet som vi kallar OneHalmstad är i full gång och den första delen är redan ”up and running”, när vi nu samlar och utökar vårt sortiment för processindustrin på lagret i Halmstad.

Vi på Heléns vill tacka våra kunder och partners för allt som vi gemensamt har gjort under året och önskar er alla en riktigt fin jul och nyårshelg!


Eva Täljegård
VD

Västergårdsvägen 16
SE-301 04 Halmstad
+46 35 14 90 00
info@helens.se

Innehåll
Genvägar
Nyhetsmail

Anmäl dig till vårt nyhetsmail för information om prisändringar, produkter och andra företagsrelaterade nyheter.