Första spadtaget i byggnationen av Heléns nya huvudkontor

Den 29 juni tar Heléns första spadtaget i byggnationen av vårt nya huvudkontor på Olofsdalsvägen i Halmstad. Huvudkontoret är ytterligare en milstolpe i projektet ”OneHalmstad", med syfte att samla såväl lager- och produktionsverksamhet som merparten av våra tjänstemän på gemensam adress i Halmstad. 

Första etappen i OneHalmstad har haft fokus på lager- och produktionsverksamheten genom stora investeringar i högeffektiva maskiner och optimerade flöden. Nu går projektet in i nästa fas, som innebär byggnation av nytt huvudkontor.  

- Genom att samla våra enheter kan vi effektivisera vår verksamhet ytterligare, men framför allt innebär sammanslagningen att vi stärker vår gemenskap, vårt samarbete och därigenom vår kunskap, menar Eva Täljegård, VD på Heléns Rör. 

Flytten från de nuvarande lokalerna på Västergårdsvägen är planerad till hösten 2023, om allt går enligt plan. Den nya kontorsbyggnaden uppmäter 2800 kvadratmeter, fördelade på två plan, med plats för cirka 100 tjänstemän.

Fredrik Wärn, Head of Supply Chain Management och Heléns projektledare för OneHalmstad:

- Att slå ihop Heléns kontor och lager har varit på önskelistan i decennier och nu ska vi äntligen ta första spadtaget, tillsammans med vår byggentreprenör MTA. Det är ett historiskt ögonblick för Heléns och ett startskott på ett nytt kapitel, som känns väldigt kul och spännande att få vara en del av.
 


För press/media: Kontakta VD Eva Täljegård | eva.taljegard@helens.se | +46 35 14 90 00

Olofsdalsvägen 32
SE-302 41 Halmstad
+46 35 14 90 00
info@helens.se

Innehåll
Genvägar
Nyhetsmail

Anmäl dig till vårt nyhetsmail för information om prisändringar, produkter och andra företagsrelaterade nyheter.