Jobba hos oss

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Lediga jobb

Det finns inga lediga jobb för tillfället.

Är du intresserad av att jobba hos oss på Heléns? Maila oss din ansökan. 
Vi kanske inte har några lediga tjänster som du är intresserad av just nu, men du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan för matchning av framtida lediga tjänster i sex månader. Efter den tiden kommer din ansökan att raderas.

SKICKA IN DIN SPONTANANSÖKAN


Att jobba på Heléns

Christian Bergström

Jag säljer rör och rörlösningar till Heléns industrikunder, i rollen som Account Manager, vilket är roligt, stimulerande och fartfyllt. Heléns är ett stort litet företag som är varmt och professionellt, med engagerade och omtänksamma kollegor. Det är en händelserik arbetsplats, där man arbetar med härliga kollegor och kunder både nationellt som internationellt.