Jobba hos oss

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Lediga jobb

Gillar du att göra affärer och är tekniskt intresserad? Vi erbjuder en självständig roll med möjlighet att påverka din arbetsdag. Du blir kundansvarig för ett antal kunder inom tung och lätt industri, med mål att ständigt utveckla befintliga och nya affärer.

LÄS MER OM TJÄNSTEN

Trivs du med kundkontakt och brinner för försäljning kan denna tjänst som innesäljare inom affärsområdet Automotive vara något för dig. Heléns säljavdelning Automotive är ett mycket drivet team som brinner för försäljning. Vi söker en ny medarbetare som kan vikariera under en föräldraledighet. En person som kan komplettera avdelningen med ambition och engagemang, som inte tvekar att hugga in när det behövs. I gengäld erbjuder vi en driven och säljfokuserad miljö där vi är nära våra kunder.

LÄS MER OM TJÄNSTEN

Är du intresserad av att jobba hos oss på Heléns? Maila oss din ansökan. 
Vi kanske inte har några lediga tjänster som du är intresserad av just nu, men du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Vi sparar din ansökan för matchning av framtida lediga tjänster i sex månader. Efter den tiden kommer din ansökan att raderas.

SKICKA IN DIN SPONTANANSÖKAN