Vi söker en innesäljare

Heléns säljavdelning Industry är ett drivet team som brinner för försäljning. Vi behöver förstärkning av en ny innesäljare.

På Heléns har vi vårt eget sätt att nå framgång – det gör vi med hjälp av starka team och engagerade medarbetare. Som Skandinaviens ledande leverantör av industriella stålrörslösningar erbjuder vi spännande utvecklingsmöjligheter med varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärmöjligheter.

Heléns säljavdelning Industry är ett drivet team som brinner för försäljning. Vi behöver förstärkning av en ny innesäljare -  en person som kan komplettera avdelningen med ambition och engagemang. Någon som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hugga in när det behövs. I gengäld erbjuder vi en driven och säljfokuserad miljö där vi är nära våra kunder.

Din roll på Heléns

Du kommer att arbeta med offert- och orderhantering, uppföljning samt att stötta våra Account Managers i deras arbete. Du kommer främst fokusera på våra befintliga kunder, men även kontakta nya. 

 

Din bakgrund och personlighet

  • Du har ett genuint intresse av försäljning och en utmärkt förmåga att skapa och utveckla goda affärer och kundkontakter
  • Som person har du lätt för lära nytt, du är engagerad, målorienterad, strukturerad och effektiv
  • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en organisation i utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa uppgifter på
  • Du har skaffat dig några års arbetslivserfarenhet med lägst en gymnasieutbildning inom ekonomi eller teknik
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Kunskaper i Excel är en stor fördel


Har du frågor om tjänsten kontakta Magnus Andersson, Business Area Manager Industry på 035-14 90 93. Ansök senast den 2 juni.

ANSÖK VIA BENTELERS REKRYTERINGSVERKTYG

 Om Heléns

Med en bred produktpalett, där rör och stång står i fokus, är Heléns Skandinaviens ledande leverantör av stålrörslösningar till industrin. I nära samarbete med våra kunder, tar vi fram ett optimalt och kostnadseffektivt upplägg – från konstruktions- och produktionslösningar, till logistik- och affärslösningar.

 Heléns grundades 1927 i Halmstad av Paul Helén. Vårt huvudkontor är fortfarande beläget i samma västkuststad, med försäljningskontor i Västerås, Karlstad, Sundsvall och Örnsköldsvik. Med närmre 300 medarbetare och närhet till kunderna på den nordiska marknaden är vi en liten och smidig organisation, men för våra största kunder är vår främsta styrka kombinationen av lokal närvaro och internationell räckvidd. Genom dotter- samt intressebolag, vårt globala nätverk och välrenommerade ägare – BENTELER International AG och SSAB – har vi styrka och muskelkraft från ett världsomspännande team på 30,000.