Jobba hos oss

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Lediga jobb

Har du ett genuint intresse av att jobba strategiskt med våra produkter? Som Product Area Manager ansvarar för sortimentet inom ditt produktområde och följer upp produktens lönsamhet. Tillsammans med försäljning säkerställer du att vår prisbild är konkurrenskraftig på marknaden och genom att arbeta aktivt med marknadsplanen tror vi att produktgrupperna utvecklas. 

LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR

Är du en initiativrik analytiker och strukturerad ekonom? Som ekonomiassistent på Heléns ingår du i ett härligt team med åtta kollegor. I det dagliga arbetar du nära två av dem med kund- och leverantörsreskontra, likviditetsplanering, valutariskhantering och ekonomiska analyser.

 LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR