Jobba hos oss

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Lediga jobb

Heléns säljavdelning Industry är ett drivet team som brinner för försäljning. Vi behöver förstärkning av en ny innesäljare.

Din roll på Heléns

Du kommer att arbeta med offert- och orderhantering, uppföljning samt att stötta våra Account Managers i deras arbete. Du kommer främst fokusera på våra befintliga kunder, men även kontakta nya kunder.

ANSÖK VIA BENTELERS REKRYTERINGSVERKTYG

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som manövrerar truckar och maskiner, som kapar, gradar, tvättar och trumlar, som vänder och vrider, lastar och lossar – med kunskap, glädje och engagemang. Vi är rädda om vår personal. Därför söker vi en hjälte som du, som sträcker ut en hjälpande hand och stöttar upp när det behövs.

Du kanske inte längre är yrkesverksam, men vill ha en fot kvar i arbetslivet? Eller har du en annan sysselsättning, men kan tänka dig att jobba extra? Isåfall ser vi till att du får rätt förutsättningar för att kunna stötta upp oss på bästa sätt. Vi lär dig att köra våra maskiner eller truckar och utbildar dig inom säkerhet, så att du känner dig trygg i arbetet.

Tillsammans lägger vi upp tvåveckorsplaner utifrån din tillgänglighet, så ringer vi dig när behov uppstår. Med din hjälp säkerställer vi att vi kan leverera till våra kunder i rätt tid, medan du tjänar extra pengar och får möjlighet att vara en del av vårt härliga team. Ett win-win-upplägg, helt enkelt!

Vill du ingå i vår resurspool? Tveka inte att skicka in din ansökan till Jonas Urfors (jonas.urfors$@%&/()=@helens.$@.%&/()=se), senast 10 mars, där du beskriver vem du är och vad du har för tidigare erfarenhet.

Vi ser fram emot att höra från dig!