Jobba hos oss

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärsmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns.

Heléns marknadsavdelning är ett kreativt team i utveckling, med många järn i elden. Vi söker därför en allkonstnär med hjärta för grafisk produktion, som trivs med en bred palett av arbetsuppgifter – ofta av stöttande och administrativ karaktär.

LÄS MER OCH ANSÖK TJÄNSTEN HÄR

Har du ett intresse för logistik? Har du erfarenhet av att arbeta med transportflöden i Europa? Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Som speditör på Heléns hanterar du planering, bokning och uppföljning av transporter, på väg och vatten, inom Europa. Du ansvarar för ett eget flöde på en internationell nivå och tar fram lösningar på olika problem som kan uppstå, för att säkerställa att transporten anländer på rätt plats i rätt tid. Du rapporterar till Logistics Manager.

LÄS MER OCH ANSÖK TJÄNSTEN HÄR

Om du brinner för försäljning, trivs med mycket kundkontakt och gillar att arbeta strukturerat i en föränderlig miljö - då kan denna tjänst, inom affärsområdet Mechanical & Construction, vara något för dig!

  • Du kommer att arbeta med offert- och orderhantering/uppföljning men också med att stötta våra Account Managers i deras arbete.
  • Arbetet innebär försäljning mot befintliga kunder men även att vid vissa tillfällen kontakta nya kunder via telefon.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning, med de första sex månaderna som en provanställning.
  • Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med en ledande position på marknaden.

LÄS MER OCH ANSÖK TJÄNSTEN HÄR