Vi söker innesäljare till Örnsköldsvik

Om du brinner för försäljning, trivs med mycket kundkontakt och gillar att arbeta strukturerat i en föränderlig miljö - då kan denna tjänst, inom affärsområdet Mechanical & Construction, vara något för dig!


Dina möjligheter

  • Du kommer att arbeta med offert- och orderhantering/uppföljning men också med att stötta våra Account Managers i deras arbete.
  • Arbetet innebär försäljning mot befintliga kunder men även att vid vissa tillfällen kontakta nya kunder via telefon.
  • Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med en ledande position på marknaden.

 

Din personlighet

  • Vi söker dig med ett genuint intresse av försäljning och som har en utmärkt förmåga att skapa och utveckla goda affärer och kundkontakter.
  • Som person har du lätt för lära nytt, du är engagerad, målorienterad, strukturerad och effektiv.
  • Du måste trivas med att arbeta i ett högt tempo i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa uppgifter på.
  • Du har skaffat dig några års arbetslivserfarenhet med lägst en gymnasieutbildning inom ekonomi eller teknik
  • Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. • Kunskaper i Excel är en stor fördel.

 
Ansökan

Obs! Ansökningstiden för tjänsten är passerad!

Tjänsten är placerad i Örnsköldsvik och är en tillsvidareanställning, med de första sex månaderna som en provanställning. Låter detta intressant vill vi att du söker så snart som möjligt eftersom vi kommer rekrytera löpande. Sista ansökningsdag är den 25 november 2018 och du söker tjänsten genom att skicka din ansökan till linda.hollins$@%&/()=@helens.$@.%&/()=se.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Magnus Andersson, Business Area Manager, Mechanical & Construction på 035-14 90 93.

 


 På Heléns har vi vårt eget sätt att nå framgång – det gör vi genom att kombinera och lyfta fram olika egenskaper när vi bygger våra team. Som Skandinaviens ledande leverantör av industriella stålrörslösningar erbjuder vi spännande utvecklingsmöjligheter - med varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärmöjligheter. Vi ger dig spelutrymme och en chans att forma din egen personliga karriär.  Heléns - möjligheter för personligheter