Är du vår vardagshjälte?

Vi söker dig som vill ingå i vår resurspool.

Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som manövrerar truckar och maskiner, som kapar, gradar, tvättar och trumlar, som vänder och vrider, lastar och lossar – med kunskap, glädje och engagemang. Vi är rädda om vår personal. Därför söker vi en hjälte som du, som sträcker ut en hjälpande hand och stöttar upp när det behövs.

Du kanske inte längre är yrkesverksam, men vill ha en fot kvar i arbetslivet? Eller har du en annan sysselsättning, men kan tänka dig att jobba extra? Isåfall ser vi till att du får rätt förutsättningar för att kunna stötta upp oss på bästa sätt. Vi lär dig att köra våra maskiner eller truckar och utbildar dig inom säkerhet, så att du känner dig trygg i arbetet.

Tillsammans lägger vi upp tvåveckorsplaner utifrån din tillgänglighet, så ringer vi dig när behov uppstår. Med din hjälp säkerställer vi att vi kan leverera till våra kunder i rätt tid, medan du tjänar extra pengar och får möjlighet att vara en del av vårt härliga team. Ett win-win-upplägg, helt enkelt!

Vill du ingå i vår resurspool? Tveka inte att skicka in din ansökan till Jonas Urfors (jonas.urfors$@%&/()=@helens.$@.%&/()=se), senast den 10 mars, där du beskriver vem du är och vad du har för tidigare erfarenhet.

Vi ser fram emot att höra från dig!