Trycksaker

Vårt erbjudande handlar egentligen inte om rör. Det handlar inte heller om stång eller profiler. Vi erbjuder betydligt mer än så, nämligen ett extraordinärt lösningsfolkus, där kunskap är nyckeln till våra kunders framgång.
 

flyer_img_helens_palror.jpg

Pålrör och belagda rör – konstruktions- och ledningsrör i stora dimensioner
Du visste kanske redan att Heléns erbjuder Sveriges bredaste stålrörssortiment? Nu är det ännu större – bokstavligt talat! Med foder- och pålningsrör, i dimensioner som sträcker sig upp till och med 3048x28mm, är Heléns en av Skandinaviens största leverantörer av borrade grundförstärkningslösningar.

HÄMTA BROSCHYR

flyer_img_helens_grundforstarkning.jpg

Rör och stång för pålning och grundförstärkning
Heléns har lång erfarenhet av rörförsäljning och är en av Skandinaviens största leverantörer av borrade grundförstärkningslösningar baserat på rör och stång. Inom grundförstärkning kan vi leverera både foder- och pålningsrör samt stång, kompletta stålkärnor och topplattor. 

HÄMTA BROSCHYR

flyer_img_helens_prefis.jpg

Prefis - rörkopplingar utan svetsning för höga tryck
Hur kopplar vi samman rör vi när svetsning innebär en alldeles för stor risk? Hur får vi plats med installationsutrustningen i trånga utrymmen? Hur kan vi spara såväl tid som resurser? Men framförallt – hur ser vi till att själva kopplingen är stark, tät och hållbar? Om du ställt dig någon av dessa frågor, kan det vara bra att veta att vi har svaret. Med Prefis kan du skapa starka rörkopplingar på bara några sekunder – utan att ens behöva svetsa. 

HÄMTA BROSCHYR

flyer_img_helens_zistaplex.jpg

Zistaplex – smart lösning för rör med miljövänligt korrosionsskydd
Vi brukar påstå att våra rör är smarta, men den här produkten är dessutom trög. Rosttrög alltså. Den har tiden på sin sida – i flera bemärkelser. Förutom att den håller länge, så hjälper den dig att vara effektiv. Det är helt enkelt en allt-i-ett-produkt som låter dig hoppa över ett par steg i den där kostsamma leverantörskedjan. Det är vad vi kallar en smart lösning! 

HÄMTA BROSCHYR

flyer_img_helens_ferritiskt_4003.jpg

Heléns 4003 – ett alternativ till rostfritt och ytbehandlat svart material
Heléns 4003 är ett rostfritt stål legerat huvudsakligen med krom och lämpat för miljöer där slitstyrka och korrosionsbeständighet är ett måste som framgångsrikt ersatt olika typer av belagt svart material, aluminium och dyrare rostfria stål. (Engelsk)

HÄMTA BROSCHYR

flyer_img_helens_stang_varmvalsade_ror.jpg

Stång och varmvalsade rör – för konstruktion och mekanisk bearbetning
Heléns erbjuder marknadens bredaste sortiment av sömlösa varmvalsade rör för konstruktion och mekanisk bearbetning. Med ett dimensionsområde som sträcker sig från ytterdiameter 20 mm upp till 660 mm och från väggtjocklek 2,6 mm till 100 mm täcker vi in de flesta behov.

HÄMTA BROSCHYR