Vi söker en Purchaser

Har du sinne för problemlösning och drivs av att optimera affärer?


Arbetsuppgifter

Som inköpare på Heléns säkerställer du korrekt administration, samordnar och genomför inköp. Du ingår i vårt inköpsteam, och arbetar samtidigt nära våra PAM (Product Area Managers) och deltar aktivt i utvecklandet av befintliga/nya affärer för att långsiktigt och lönsamt stärka våra marginaler. Tillsammans med PAM säkerställer du att vi jobbar med rätt leverantör i enlighet med vår strategiska leverantörspalett samt att vi marknadsför respektive produkt/er inom säljorganisationen. I förekommande fall samverkar du med CPG (Central Procurement Group) inom Benteler Distribution samt stöttar CPG i sitt arbete.

Du tar initiativ till och medverkar till ständiga förbättringar och utveckling av arbetsuppgifterna. I rollen är det viktigt att du håller hög, kvalitativ servicegrad mot säljorganisationen vad gäller svar på förfrågningar och produktkunskap. Det ingår även att du vid behov besöker leverantörer inom ditt produktområde.


Kvalifikationer

  • Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
  • Som person har du god affärsförståelse, är strukturerad och har god analytisk förmåga.
  • Rollen kräver hög social kompetens och du driver dina arbetsuppgifter självständigt och engagerat.
  • Goda kunskaper i SAP är meriterande.
  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Ansökan

Obs! Ansökningstiden för tjänsten är passerad!
Vid frågor om tjänsten kontakta Lena Nilsson, Purchase Operations Manager: lena.nilsson$@%&/()=@helens.$@.%&/()=se, tel: 070-6410155 eller Per Bryngelsson Head of Purchase: per.bryngelsson$@%&/()=@helens.$@.%&/()=se, tel 070-3193119 från den 2 januari med tanke på ledighet över jul & nyår. Du skickar din ansökan till Linda Hollins, HR Generalist: linda.hollins$@%&/()=@helens.$@.%&/()=se, senast den 13 januari.

Välkommen med din ansökan!

 


Vi tror inte att det är i stålet eller i röret som vår framgång sitter. Det är i människan – som vänder och vrider på ett problem, som lyssnar och som förstår, som är trevlig att möta och enkel att tycka om. På Heléns bygger vi starka team och en positiv företagskultur genom att lyfta fram ett spektrum av personligheter och ge dem spelutrymme att forma sin egen karriär. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärmöjligheter, vilket skapar förutsättningar för utveckling och framgång – för både dig och Heléns