facebooklinkedinrss
like

VI KAN GÖRA MER FÖR DIG.

Kundanpassade stålrörslösningar, teknisk produktservice, material- och logistiklösningar och global projekthantering. Genom vår omfattande produkt-, material- och logistikkompetens kan vi erbjuda dig som kund vår support i form av förslag på hur man kan förbättra effektivitet och lönsamhet i dina slutprodukter och affärsprocesser. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer.

Kundanpassade stålrörslösningar.
- Har du någon gång passerat det omöjligas väg?

Då har du stått inför ett omöjligt problem och kanske upplevt när svaret plötsligt tittar på dig att resultatet blev bättre än tidigare. Tillsammans med våra kunder tar vår tekniska försäljningsstab fram intressanta och kreativa lösningar efter deras problem och önskemål.

         Läs mer... 

Teknisk produktservice

Marknader och branscher förändras ständigt och därmed även kraven på de använda materialen . Heléns närhet till inköps- och försäljningsmarknaden ger oss möjlighet att reagera på förändrade krav och utnyttja potentialen i senaste tekniska utvecklingen maximalt.

         Läs mer...

Material- och Logistiklösningar

Heléns - DIN PARTNER för logistiska lösningar. Heléns använder modern och automatiserad lagringsteknik och förpackningssystem. Dessutom sätter vi regelbundet våra interna processer på prov och arbetar konsekvent med att minimera handläggningstiden från ordermottagning till leverans av varorna.

         Läs mer... 

Global Projekthantering

Har du verksamhet i mer än ett land ? Då kan du dra nytta av vår globala projekthantering. Genom att arbeta med Heléns som huvudleverantör, sänker du inte bara dina administrativa och finansiella kostnader, men ökar också den lokala kvalitetsnivån.

         Läs mer...