facebooklinkedinrss
like
05.01.2018

Vi söker en INNESÄLJARE

Ansökningstiden för tjänsten har passerat!

Brinner du för försäljning, är duktig på att skapa goda affärer samt är målorienterad, då kanske denna tjänst som Innesäljare är något för dig?


Hur ser din arbetsdag ut?
Arbetet innebär att arbeta med försäljning mot befintliga kunder men även att vid vissa tillfällen kontakta nya kunder via telefon. Du kommer att arbeta med offert- och orderhantering men också stötta våra Account Managers i deras arbete.

Vem är du?
Vi söker dig med ett genuint intresse för försäljning och som har en utmärkt förmåga att skapa och utveckla goda affärer. Som person är du nyfiken, har lätt för lära nytt, engagerad, målorienterad och effektiv. Du måste trivas med att arbeta i ett högt tempo i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa uppgifter på.

Du har skaffat dig några års arbetslivserfarenhet. Du har lägst gymnasieutbildning samt goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Har du arbetat inom stål- eller verkstadsindustrin är detta meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med en ledande position på marknaden. Du kommer att ingå i vårt försäljningsteam Standard & Solution, som idag består av 7 personer. Teamet är ett gott och härligt gäng som alltid har nära till skratt och som alltid gör sitt bästa för att hitta bästa lösningen till sina kunder. Du kommer att få en gedigen introduktion till försäljningsarbetet på Heléns, både vad gäller produktkunskap och försäljning.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Weiberg, affärsområdeschef, på telefon vxl 035-14 90 00.


Hur ansöker du?
Du ansöker digitalt via vårt rekryteringsvertyg Kennexa. Vi har ett löpande urval så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdag 17 januari.

Välkommen med din ansökan!

  Ansök tjänsten via vårt rekryteringsverktyg Kennexa


 På Heléns Rör - en del av BENTELER Distribution - har vi vårt eget sätt att nå framgång – det gör vi genom att kombinera och lyfta fram olika egenskaper när vi bygger våra team. Som Skandinaviens ledande leverantör av industriella stålrörslösningar erbjuder vi spännande utvecklingsmöjligheter - med varierande arbetsuppgifter, personligt ansvar och internationella karriärmöjligheter. Vi ger dig spelutrymme och en chans att forma din egen personliga karriär. Heléns - möjligheter för personligheter.