facebooklinkedinrss
like
07.12.2017

Vi söker en HEAD OF PURCHASE

Vi söker en Head of Purchase - en betydelsefull roll i ett företag starkt präglat av kompetens och utveckling. En del i Heléns framgång ligger i ett väletablerat och strukturerat ledarskap. Rollens huvudansvar ligger i det övergripande ledarskapet för fem produktområdeschefer samt chefen för den operativa inköpsgruppen.

I rollen som Head of Purchase rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen. Du kommer att ha ett betydande samarbete med den internationella centrala inköpsorganisationen inom BENTELER Distribution samt på Heléns lokalt med Försäljning, Supply chain och MRP. Målsättningen är att med marknads-perspektiv och samlad kompetens i gruppen fortsätta att tillsammans lyfta inköpsavdelningen in i framtiden.

Erfarenhet och kvalifikationer
Som person är du kommunikativ, analytisk och i hög grad affärsmässig. Vidare är du en trygg ledare med en smittande entusiasm som drivs av att utveckla både medarbetare och verksamhet. Du har god förståelse för vad det kräver att arbeta i en matrisorganisation och ser framgång i en tydlig struktur och kommunikation.

Du som söker har en akademisk examen från universitet eller högskola samt flerårig erfarenhet från liknande befattningar. Du arbetar lika kvalitativt på engelska som på svenska.

Vi ser att det är starkt meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och om du tidigare arbetat internationellt.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en heltidsanställning på Heléns Rör AB. Du erbjuds ett utvecklande och viktigt arbete i våra trivsamma lokaler på huvudkontoret i Halmstad.

Heléns Affärsidé
Med en bred produktpalett, där rör och stång står i fokus, är vi en självklar kunskapspartner som skapar värdefulla lösningar och erbjuder ständiga förbättringar för våra kunder inom industrin.

Talar den till dig är du kanske den Head of Purchase vi söker.

Heléns ägarstruktur och bakgrundsinformation:
BENTELER AG | 75%
Familjeägd industrikoncern med 28 000 anställda
Ledande inom stål, rör, maskiner, komponenter och handel

SSAB | 25% |
Nordiskt och USA-baserat företag på en global marknad
Cirka 17 000 anställda i 50 länder

Följ gärna länken för mer information:
https://se.career.benteler.com/working-at-benteler/

Är du intresserad?
Då ska du ansöka senast 27december. Du kommer möjligtvis att få länkar som är kopplade till test eller videointervju skickade till dig, håll därför utkik i din inkorg. Dessa aktiviteter tillhör urvalsarbetet och är viktiga att genomföra.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Madeleine Neidert, 035-260 85 25.

Välkommen med din ansökan!

Såväl interna som externa kandidater söker via:
https://www.badenochandclark.se/sv-se/ledigt-jobb/forsaljning-marknadsforing-head-of-purchase-rekrytering?ID=8e6ba483-00fb-4599-8d9d-f51854e9390c