facebooklinkedinrss
like

Order specialist project

Söker du efter ett arbete med variation och där du får användning av att du tycker om ordning och reda? Då är detta en tjänst för dig. 

  • Du kommer vara en viktig lagspelare med ansvar för ordning och reda i våra projekt
  • Du administrerar och hantera våra projektorder och säkerställa våra högt ställda krav på leverans av rätt produkter i rätt tid
  • I rollen får du arbeta i ett team med högt engagemang och flera interna kontakter
  • Som medarbetare på Heléns arbetar du i ett tryggt bolag med stark kultur och i en internationell miljö

  Läs mer om tjänsten här

 


MRP & Production planning Manager

Är du en förändringsledare som genuint trivs med att leda och inspirera ditt team? Tycker du som vi att leveransprecisionen är en av de viktigaste förutsättningarna för god kundnöjdhet?

Vi väljer nu att sammanföra våra avdelningar MRP (Material Resources Planning) och Production Planning till en avdelning i syfte att gemensamt sträva mot än högre leveransprecision och än bättre stöd till Inköp och Försäljning. Vi söker därför dig som drivs av ledarskap, att skapa effektiva, säkra processer och som ser en kul utmaning i att tillsammans med ditt team planera för optimala lagernivåer och proaktiv produktionsplanering!

Läs mer och ansök tjänsten genom att klicka här


Produktionsplanerare

Tycker du om att vara i händelsernas centrum? Är du strukturerad och metodisk? Då är detta en tjänst för dig.

Vår planeringsavdelning består av fyra personer och när en av våra medarbetare går vidare till andra utmaningar inom företaget söker vi en produktionsplanerare. Planering ingår i samma organisation som MRP (Material Resources Planning) och tillsammans arbetar ni för att säkerställa företagets materialflöde och leveransprecision.

Läs mer och ansök tjänsten genom att klicka här


Är du intresserad att sommarjobba som Lagerarbetare?

Vi söker dig som är noggrann samt har lätt för att samarbeta med andra. Du är positiv, har lätt för att lära nytt  samt nyfiken, i kombination med en trevlig personlighet. I arbetet ingår att lasta och lossa gods, orderplock på vårt centrallager samt interntransport av stålrör.

Du måste ha fyllt 18 år och ha körtkort för bil. 

Läs mer och ansök tjänsten här

 


 

Är du intresserad att sommarjobba som Maskinoperatör?

Vi söker dig som är noggrann samt har lätt för att samarbeta med andra. Du är positiv, har lätt för att lära nytt  samt nyfiken, i kombination med en trevlig personlighet.

Arbetet innebär kapning och bearbetning av stålrör samt ställa och förbereda kapmaskin. Du kommer att arbeta med en maskinpark som består av både mekaniskt styrda maskiner och mer avancerade CNC-kapmaskiner. 

Du måste vara 18 år fyllda och ha körtkort för bil

Läs mer och ansök tjänsten här